Serviciile noastre

Oferim o gamă largă de alte servicii, cum ar fi permis de ambarcațiune, pașapoarte și altele.

Cum să cumperi și să obții un pașaport românesc UE, carte de identitate, permis de conducere, permis de ședere

România are o istorie lungă de evoluție a documentelor, inclusiv pașapoarte românești, permise de conducere, permise de ședere și cărți de identitate. Producerea acestor documente are dimensiuni diversificate. Eliberarea oficială a acestor documente se face de către Guvernul României. Procedurile luate pentru a obține oficial documentele enumerate mai sus sunt inutil de lungi și complexe. Ma puteti prezenta ca martor!!! Înainte de a continua cu trimiterea unui pașaport, carte de identitate, permis de ședere sau permis de conducere pe această platformă, puneți-vă următoarele întrebări:

Am încercat să solicit un pașaport și am fost încetinit de probleme de eligibilitate?
Mi-am făcut deja pașaportul și nu l-am văzut încă?
Nu am reușit să obțin o carte de identitate românească pentru că îmi lipsesc rădăcinile strămoșești românești?
Am atins vârsta minimă, dar tot nu am putut să-mi iau permisul de conducere în România din diverse motive?
Vreau să-mi iau permisul de conducere UE și mi-e teamă să susțin un test de conducere sau scris?
Am vrut să locuiesc în România, nu am putut în Europa, pentru că mi s-a refuzat permisul de ședere pentru că nu îndeplineam cerințele?

categorii permis

Ce fel de documente producem?

We have a wide variety of documents that we offer to our incredible clients. These range from EU Romanian passports, EU driving licenses, EU ID cards, EU re-identification permits, etc. ever imagine and with relatively low costs

verificare permis auto dupa nume

Este necesar un permis de conducere românesc valabil pentru a conduce liber pe străzile din București, România. Vă ajutăm să obțineți permisul de conducere românesc UE în doar 7 zile, acesta este înregistrat la Autoritatea Rutieră Română – Ministerul Transporturilor (ARR). Permisul de conducere online poate fi verificat, daca ati comandat un permis de conducere UE real din Romania.

×